GEZ

In juni 2014 is het gezondheidscentrum Driekolommen officieel geopend. In het gezondheidscentrum werken niet alleen de huisartsen maar verschillende zorgverleners uit de eerste lijn zijn in het gezondheidscentrum gaan werken. Dit samengaan bood de gelegenheid om de samenwerking tussen de eerstelijns zorgverleners binnen de gemeente Aalsmeer en andere organisaties die betrokken zijn bij de zorg,o.a. de gemeente, verder te verbeteren. Daarom is er een organisatie opgericht met de naam Stichting GEZ Aalsmeer. Deelnemers van deze stichting zijn alle huisartsen in Aalsmeer, Apotheek Groen en fysiotherapie PACA. De stichting ontwikkeld zorgprogramma’s zoals Depressie en Valpreventie.

U kunt hier de folders van de verschillende zorgprogramma’s downloaden:

GEZ Aalsmeer folder Stemmingsstoornissen

GEZ Aalsmeer folder valpreventie

In 2017 zal de GEZ het zorgprogramma SOLK ontwikkelen, SOLK staat voor somatisch onbegrepen lichamelijke klachten. De 1e lijn zorgverleners zoals de huisartsen en fysiotherapeuten volgen daarom nu de opleiding “Chronische Pijn” via het ITON.

Als u interesse heeft in de GEZ en haar plannen of verslagen kunt u dit hieronder downloaden.

Plan 2017 aalsmeer

Jaarverslag 2016 aalsmeer

Heeft u klachten over de samenwerking binnen de verschillende zorgverleners dan kunt u onderstaand formulier downloaden en invullen.

klachtenprocedure GEZ def

Voor informatie kunt u terecht bij Ilja Snik, GEZ-Coördinator.

Tel: 0651375579 of mail: gez.aalsmeerdorp@hotmail.nl

logo-gez-aalsmeer